Kategoriler
KPSS 2009

KPSS Serüveni Devam

KPSS’ye hazırlık için en doğru bence yöntem doğru malzemelerle ve doğru kitaplarla çalışmak. Lisans hayatımızda öğrendiklerimizi soru odaklı bize sunup pratik şekilde öğreten ve hatırlatan ve pratik yaptıran kitaplar en doğrusu.

Bu yüzden bende biraz araştırmadan sonra alacağım kitaplara karar verdim. Bu yıldki KPSS’de kesin olan bir şey varsa o da önceki yıllarda doğru olan şey, yani geçmiş yıllardaki sorularla benzer sorular geleceği. En mantıklısı ve en kolayı oalrak Geçmiş yıllarda çıkmış sorular ve çözümleri ile Konu anlatımlı İktisat ve Hukuk kitaplarını almaktı. Öyle de yaptım.

Ankara’da bulunmam dolayısıyla kitapları da oradan alayım dedim, zaten ençok KPSS yayını Ankara’da bulunuyor. Kızılay’daki Dost Kitabevinde birkaç gün kitap baktıktan sonra “Yargı Yayınları”nın KPSS-A Çıkmış Sorular, İktisat ve Hukuk kitaplarında karar kıldım. Fakat kitap fiyatları malum bu üç kitap yaklaşık 130 milyon tutmaktaydı. Arkadaşlarımdan aldığım tavsiyeler Olgunlar ve Birlik İşhanında bu kitapları nakit çok daha ucuza alabileceğim şeklindeydi. Bende tercihimi Birlik İşhanından yana kullandım, hemen Dost Kitabevinin aşağısında bulunuyor.

Neyse kitapları almaya karar verince son birkez Dost Kitabevinde bakınmaya gittiğimde benle aynı dertten muzdarip iki arkadaşla tanıştım. Onları da alıp doğru Birlik İşhanına gittik alt katta “Yöntem Kitapevi” nde bu kitapları yaklaşık %45 nakit indirimle 70 TL ye aldık 🙂 Malum kriz işler kötüymüş iş umudu KPSS için bile insanlar kaynakları kesmiş demek ki… Neyse size tavsiyem bu kitapları bu şekilde almanız. Diğer bir alternatif olarak yayın evlerinin adreslerindeki merkezlerinden daha ucuza almak olabilir…

Mutlu günler İyi çalışmalar.

“KPSS Serüveni Devam” için bir yanıt

Kpss ye az kald? bence de yarg? yay?nlar? çok yararl?, arada küçük hatalar? var elbette ama hangisi kusursuz ki ?

Bu arada kpss kitaplar?n? gayet güzel bir indirirmle gayet uygun alm??s?n?z. Bende Ongunlardan alm??t?m.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir